Najnovšie recenzie zo sekcie Skenery
Este som tovar nedostal !!!
- Nízka cena
- Jednoduché ovládanie
- Nízka kvalita naskenovaných obrázkov. Lepšie výsledky z farebného filmu ako z negatívom. Niekedy sa treba hrať z nastavením skenera.
Netreba čakať až sa zahreje.
Na pripojenie iba jeden kábel.
funkcne som spokojny, ergonomicky mi bol sympatickejsi model v500
- zatiaľ "maká" podľa predstáv, vcelku slušná kvalita.
- nie je manuál v SK/CZ, rámiky na filmy negat/dia sú len 1+1, mohli byť 2+2 (pre prípad poškodenia).
- jednoduchá obsluha
hnusne cinske prevedenie slaby plast nekupuj to
Výrobca klame. Rýchlosť skenovania nie je "3.6s/300dpi A4 color" ale iba "8.6s/300dpi A4 color".
Ale je to kvalitný produkt.
- lacny , funguje ako má
Skener je výhodný pre bežné použitie pre formát do A4. Dobré vlastnosti za výhodnú cenu. Odporúčam najmä pre bežné domáce použitie. Kvalitná reprodukcia, viacero režimov spracovania kópie, jednoduché intuitívne ovládanie.
Okamžitá príprava na prácu rýchle skenovanie
nešťastné vedenie filmu, nedokáže sa prispôsobiť prípadnej malej odchýlke v šírke, a aj od snímača scaneru som mal väčšie očakávania
- Preklad EN do SK nejestvuje. Pero síce skenuje ale píše čo chce.
Ušetrí hodne času
Kvalitné skeny diapozitívov
- Funguje.
- Na prvýkrát to asi nenainstaluje nikto :)
- Hlučnejšie prevádzka ako na inom desať ročnom.
Za málo peňazí v tomto prípade celkom dosť muziky.
Funguje výborne, inštalácia na notebooky HP bez problému
- Skenuje na sd kartu
- skenuje aj dlhe dokumenty(blocky) - dodatocne treba orezat v grafickom editore bocne hluche miesta, ale to nie je problem.
- praca s nim je jednoducha
- dokaze fungovat aj ako WIFI AP a dpkaze sa aj pripojit do wifi siete - samozrejeme po konfiguracii cez aplikaciu v mobile ci PC
Chvilu mi trvalo kym som pochopil jeho nastavenia, potreboval som skenovat dlhsie blocky na sd kartu a bolo treba cez windows ovladace nastavit spravny format, default zastavoval na konci A4
- Veľmi dobrý výkon za tú cenu
- Vypínač nie je. Prakticky po zapnutí PC sa zapne skener.
Kvalitne a rýchlo skenuje. Za tú cenu- na domáce použitie-úplne super. Ovládanie jednoduché. Zvuk skenovania zaujímavý.
- skenuje dva filmove pasy sucasne
- relativne tichy
- velky rozsah rozlisenia
- dobra rozlisovacia schopnost prekryvajucich sa snimok
Touto V600 som nahradil predosly V370 kvoli tomu, ze dokaze skenovat aj zvitkove filmy stredneho formatu.
Ma velmi velky rozsah rozlisenia, ktoreho pouzitie zavisi len na velkosti pamate pocitaca - napr. naskenovanie negativu (nie samostatnych fotiek) ide pri - 8 GB pamati len na rozsliseni 4200. Samozrejme, cim vacsie rozlisenie tym dlhsi cas skenovania.
Pokial ide o software, je rovnaky ako pri V370 - mozno trosku komplikovany a zastaraly, ale da sa na to zvyknut.
Oproti V370 ma lepsiu rozlisovaciu schopnost pri snimkach, ktore su tesne pri sebe, alebo sa ciastocne prekryvaju. V370 si s nimi prakticky nevedela poradit.
Treba pocitat s tym, ze je trosku rozmernejsi, nez bezne skenery, alebo specialne skenery len na filmy.
Zobrazujem 61 - 80 zo 350 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...18 Ďalšie »