Najnovšie recenzie zo sekcie Skenery

Anonym Anonym

Pridané: 13. februára 2015

• kvalitné skenovanie
  • neobsahuje HP Solution Center

Aj napriek všade prítomnému odkazovaniu na software HP Solution Center , že je obsahom balenia, sa po preštudovaní Sprievodcom nových funkcií dozviete, že UŽ NIEJE SÚČASŤOU BALENIA!! Nakoniec zistíte, že tento software už neexistuje, a tým pádom skener nespĺňa všetky funkcie tak ako má.Jednotlivé tlačidlá , ktoré by mali spúšťať každé inú funkciu (scan to pdf, copy, scan to mail, scan) spúšťajú tú istú funkciu - skenovanie! Je to potrebné riešiť iným softvérom , bohužiaľ, minimálne dvoma (napr. Vuescan a na pdf nejaký pdf scan soft). Ináč kvalitou skenovania som spokojný, len tie starosti okolo celkového spojazdnenia sú dosť "na nervy". Pre menej zdatných neodporúčam kvôli nastaveniu. Odporúčam výrobcovi zmeniť popisku výrobku, a tak isto aj predajcom, aby si overili tieto skutočnosti.

Overený zákazník EUROSHOP.sk Overený zákazník

Pridané: 8. februára 2015

Zakúpený v EUROSHOP.sk

Odporúča produkt
  • kvalita skenovania,, rýchle skenovanie,jednoduché ovládanie,pekný dizajn

tento skener som vyskúšal a je naozaj dobrý aj cena je prijateľná

Pridané: 8. februára 2015

Odporúča produkt
  • rýchly scanner, kvalitné skeny. Používam hlavne na skenovanie starých 24x36 mm negativov, výsledky sú dobré.
  • doteraz nič

Zatiaľ funguje na 100%.

Pridané: 2. februára 2015

(naposledy upravené 2. februára 2015)

Odporúča produkt
  • Kvalitné a rýchle skenovanie s vysokým rozlíšením.
  • Rôzne možnosti nastavenia.
  • Kvalitný dizajn
  • Jednoduchá obsluha

Skener je ľahko ovládateľný s vysokou kvalitou a veľkým rozlíšením umožňujúcim verne zobrazenie. Skener umožňuje skenovanie aj do e-mailov, či do PDF.

Pridané: 27. januára 2015

Odporúča produkt
  • ľahké a bezproblémové ovládanie pre základné použitie skenera
  • dostatočná rýchlosť pri nižších rozlíšeniach (do 1200 dpi)
  • skener som kupoval kvôli možnosti skenovania 35 mm negatívov
  • nižšia ostrosť najmä pri skenovaní kinofilmov

Viac som čakal od spracovania negatívov 35 mm čo sa týka ostrosti, možno to rozostruje softvér, pretože ostrosť pri skenovaní dokumentu je zrovnateľná s oveľa drahšími zariadeniami. Pre bežnú archiváciu kinofilmov to však úplne postačuje, pokiaľ sa nesústreďujete na detaily. Šesť políčok kinofilmu v držiaku spracuje za 4 minúty pri 1200 dpi. Skenovanie viacerých fotografií naraz bez problémov, ak ich uložíte rovno a ďalej od seba. V miniatúrach náhľadu je možné ich samostatne otáčať, korigovať osvetlenie alebo farbu v miniatúrach, väčšinou to však nie je potrebné, pretože sa to deje automaticky. Pribalený softvér je bez problémov, ľahko ovládateľný, odporúčam ho však neinštalovať z CD. Stačí stiahnuť ovládače zo stránka EPSON (Epson scan v. 9.2.1.), uštríte váš počítač hromady balastu, ktorý sa automaticky nainštaluje z CD. Uvedený softvér je plne kompatibilný s Windows 8.1 x64 a všetkými nižšími verziami !!! Vynikajúcu prácu odvádza pri skenovaní OCR v spojení so softvérom FineReader. Dobrou pomôckou je zvihnuteľné veko pri skenovaní knihy,
Zariadenie odporúčam, pokiaľ však nechcete skenovať kinofilmy, stačí EPSON V37, ktorý je pre bežné skenovanie rovnocený a ušetríte 30 €.

Epson GT-1500

Canon CanoScan LiDE 220

Canon CanoScan LiDE 220

Pridané: 23. januára 2015

Odporúča produkt
  • Skenuje pekné reálne farby, nesaturuje ani nejaké iné závady lacnejších skenerov sa neprejavujú. Skenuje relatívne rýchlo. Ale najväčšia výhoda podľa mňa je že má celkom pekne prepracovane skenovanie na boku. Šetrí to miesto na pracovnom stole, keď skener stojí na hrane a vie tak zároveň aj skenovať. To bola vlastne pre mňa aj rozhodujúca skutočnosť oproti konkurenčným skenerom, ktoré mali možno papierovo aj lepšie parametre.
  • Nejako slabšie reaguje na tlačidlá. Niekedy musím stlačit aj 3x, kým zareaguje. Je to dosť iritujúce, najmä keď máte veľa skenovania. Skenovanie na boku (hrane) nie je vhodné ak máte nejaký zošit, alebo zopnutých viac papierov do kopy. Musíte papiere buď rozobrať /vybrať spinku/ alebo skener položiť klasicky na "brucho" a skenovať tak. Pri dlhšej nečinnosti prestane reagovať a software vypíše chybovú hlášku. Treba ho potom komplet reštartovať, čiže na tvrdo vytiahnuť kábel a vypnúť software. Má trochu nižšie rozlíšenie ako napr. porovnateľný Epson, ale keďže nerobím veľkoplošnú tlač, tak mi to až tak nevadí.

Je to skener strednej až drahšej cenovej kategórie, pokiaľ neberieme do úvahy tie naozaj profesionálne skenery. Skenuje však naozaj pekne a patrí k tým rýchlejším. Šetrí miesto aj pri skladovaní aj pri skenovaní. Pokiaľ nepotrebujete nejaký naozaj špeciálny parameter, tak tento skener poslúži na veľmi slušnej úrovni. Inštalácia je bezproblémová na všetkých systémoch, keďže mám Mac aj Linux. Má trochu násilné prevedenie softwaru, očakával som niečo jednoduchšie a funkčnejšie, ale dá sa na to zvyknúť. Inak v podstate podarený produkt.

Canon P-215

Canon P-215

Overený zákazník talkive Overený zákazník

Pridané: 21. januára 2015

(naposledy upravené 21. januára 2015)

Zakúpený v talkive

Overený zákazník BONUSKO Overený zákazník

Pridané: 2. januára 2015

Zakúpený v BONUSKO

Odporúča produkt
  • rýchli, dobré rozlíšenie, pekný dizajn
  • hlučný, nemá slovenský návod len ruský :-(

vybral som si ho kvôli možnosti skenovať aj filmy, zatiaľ som nenašiel žiadne chyby a dúfam že ani nenájdem.

Pridané: 27. decembra 2014

Odporúča produkt
  • Vyhodnejsie ako multifunkcne zariadenie.Zatial bez problemov.
  • nic

Dobry produkt za prijatelne euri.Splna to naco bol vyrobeny.

Pridané: 15. decembra 2014

• rýchlosť skenovania
  • krátky kábel

Na tomto produkte bola pre mňa rozhodujúca cena a taktiež recenzie. S produktom som spokojná. Trošku mi síce vadi otváranie skenera (predtým som bola zvitknutá na otváranie z predu). Nevýhodou je trošku krátky kábel, ale nie je to vada, ktorá by sa nedala prehliadnúť.

HP Scanjet 200

HP Scanjet 200

Pridané: 11. novembra 2014

Odporúča produkt

Veľa muziky za malo penazí

ION Pics 2 SD

ION Pics 2 SD

Overený zákazník Penta SK s.r.o. Overený zákazník

Pridané: 26. októbra 2014

Zakúpený v Penta SK s.r.o.

• Je to skvely vyrobok
  • Mam vela filmov pre vyvolanie fotiek,

Ziskal som informacie o vyvolanie filmov a uložit na DVD mám spústu filmov čo by som chcel dat na DVD.Ako fotky idu richlo len nie je doriešene vkladanie fotiek a filmov je to trocha zdlhave,Odporučal by som produkt hlavne kto ma vela fotiek a filmov .Ako vyrobok nie je drahy su aj kvalitneišie mislim že mi posluži neiaku tu dobu

EasyPix EasyScan

Pridané: 29. júla 2014

Neodporúča produkt
  • cena
  • kvalita nič moc
  • termínu profesinal by som sa vzdal tento výrobok ho nie je hoden

vykušal som a stačilo

Pridané: 27. júna 2014

(naposledy upravené 27. júna 2014)

Odporúča produkt
  • výborý scener,hlavne na negatívy 6x6 s dobrou cenou,pre hovoria technické parametre nechcem ich teraz opisovať dobrý softver a v mojom prípade aj soft.kompabilita s tlačiarňou Canon Pixma iP8750
  • v tomto prípade nie je nič proti

kúpil som dobre a rýchle to čo som požadoval

Epson Perfection V370

Epson Perfection V370

Pridané: 8. júna 2014

(naposledy upravené 8. júna 2014)

Odporúča produkt

Je výborný, zatiaľ funguje bez problémov.

Media-Tech MT-4090

• veľkosť
  • prenosné zariadenie
  • funguje na baterky
  • jpeg,pdf

perfektné zariadenie na cesty a prácu mimo kancelárie

Zobrazujem 221 - 240 zo 350 recenzií 1...10 11 [ 12 ] 13 14...18