Najnovšie recenzie zo sekcie Skenery
- Napajanie cez USB,
- Rychlost skenovania cca 13 sec.
- Skenovanie filmov.
- Privital by som lepsie OCR pre slovencinu
Mam slabost na stare fotografie, tento skener cisti skrabance i prach.
kolo domu stačí!!!!!!!!!
- Pre domáce využitie výborný
Pre domáce využitie výborný,
- dobra cena, jednoduchá obsluha
objednám si aj na budúce
- Vysoka rychlost skenovania
- kvalita skenovania
- podpora pre Windows 8.1
- Dodavany soft pre skenovanie negativov
- žiadne
Scanner zakupeny pre skenovanie starych fotiek, negativov a dokumentov. Dodavany soft na negativy je zo zaciatku zlozitejsi no po chvilke studovania navodu je vyborny.
- rychlost citania
- malo nastaveni na samotnom skenere
pomer cena vykon dobry
- funguje bez problémov, hneď po prvom pripojení, nebolo treba doinštalovať žiadne ovládače
Potreboval som skener, ktorý by mi pracoval aj v Linuxe, tento mi funguje hneď po pripojení, neboli potrebné žiadne prácne inštalácie ovládačov, systém ho poznal a vedel s ním spolupracovať.
- rychlosť skenovania
- jednoduchosť ovladania
- občas zamrzne a musi sa restartovat (zapnut/vypnut)
dobra kupa, celková spokojnost
Epson Perfection V37
Pridané: 12. decembra 2013
(naposledy upravené 12. decembra 2013)
Zakúpený v OKAY.sk
- kvalita sekonovania
- rychlost
- dizajn
odporucam kazdemu
- vysoké rozlíšenie
- jednoduchá obsluha
- mnoho príslušenstva
- chýbal manuál v SK alebo CZ, musel som ho stiahnúť z webu
kvalitný tovar za dobrú cenu
oplatilo sa vybrať drahší model s vyšším rozlíšením
ľahká manipulácia s prístrojom
- veľmi dobrý
- nemám
produkt mám už dlhšiu dobu, bez poruchy, spokojnosť maximálna, sestra si kúpila rovnaký... veľmi vhodný do domácnosti... robí skvelé obrázky...
- Intuitivne ovladanie
- Bezproblemova instalacia (u mna na Win7)
- Vyborna kvalita scanu do KOMPRIMOVANEHO PDF!
- HW tlacidla na najcastejsie funkcie su velmi prakticke
- Dodavany SW je jednoduchy a ma presne tolko funkcii co potrebujem (o nic viac ani o nic menej :)
- Spinace v HW tlacitkach by mohli byt mechanicky robustnejsie, niekedy nezafunguje na prve stlacenie (ale je to drobnost a mozno to nie je spinacom ale SW-rom...)
Kvalitny scanner na obrazky a dokumenty za rozumnu cenu. Hlavne moznost zapnut kompresiu pri scanovani do PDF, ktora radovo znizuje velkost vysledneho suboru a to pri zachovani naozaj velmi dobrej kvality je na genialnej urovni. Vrelo odporucam!
- "Presne podľa mojej chuti".
- Má program OCR, kvalitné skeny, ľahko uskladniteľný mimo prevádzku.
- Pre program OCR.
- Pri skenovaní viacerých dokumentov za sebou medzi jednotlivými skenovaniami dokumentov od zadania pokynu ku skenovaniu sú dlhé medzičasy až začne samotné skenovanie ktoré je veľmi rýchle.
- Podľa mňa produk nie je vhodný tam, kde sa naraz skenuje veľa dokumentov .
Produk som vyberal z dôvodu, že má OCR a kvalitné skeny. Predpokladal som skrátenie času potrebného pre skenovanie dokumentov
Produkt je dobrý, jediná vada produktu je dlhý čas ktorý potrebuje pre každý skenovaný dokument aj keď naraz skenujete viac dokumentov. Začatie samotného skenovania každého dokumentu po zadaní povelu ku skenovaniu za každým skenovaným dokumentom znovu sa zahrieva na prevádzkovú teplotu, čo pri veľkom množstve skenov je nevýhodou.
Nabudúce budem kupovať produkt s podávačom dokumentov s programom OCR, s krátkymi časmi nielen pre skenovanie ale aj s časmi.
Skener je vhodný pre firmy, alebo domácnosť kde sa skenujú dokumenty len sporadicky.
- Rýchlo skenuje,Bez problémov aj knihy
- Nefunguje s vistou(2roky stará)
Rýchly skener,ale nefungoval s mojou vistou,vyriešil to špeciálny program.
ok
dobry
- Maly a kvalitny
Som spokojny
- pracuje dobre
- Malý, kompaktný, presne to čo som očakával. Vie skenovať diáky aj filmy (čiernobiele aj farbné).
- Nie je možné on-line prezeranie a skenovanie pri pripojení na PC. Dodávaný software je len "prehliadač".
Je to šikovný nástroj na digitalizáciu "old" diapozítivov a filmov. Pracuje sa s ním pohodlne, aj keď by som privítal on-line komunikáciu s PC.
Zobrazujem 261 - 280 zo 350 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...18 Ďalšie »